Adatvédelmi nyilatkozat

A www.adler-tihany.hu üzemeltetője ezúton tájékoztatja a honlap látogatóit a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, valamint a látogatók ezzel kapcsolatos jogairól, és azok érvényesítésének lehetőségeiről.

1. Az adatkezelő
Az adatok kezelője az Adler Hotel és Étterem (DET Kft., székhely: 8237 Tihany, Felsőkopaszhegyi út 1/a).

2. Kezelt adatok köre    

a.) Név nélküli adatok

Internetes oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető oldalainkon, szabadon és név nélkül kereshet. Név nélküli internetes látogatását kizárólag statisztikai célokra használjuk fel, továbbá internetes megjelenésünk optimalizálására, és a rendszer biztonságának növelésére.  

A rögzített adatok nem tartalmaznak semminemű személyes adatot. Rögzítésre csak a domain név, az IP-cím, számítógépe konfigurációja és böngészőjének típusa kerül. Szintén automatikusan rögzítjük azokat az internet-oldalakat, ahonnan Ön eljutott hozzánk, és azokat is, amelyeket nálunk látogatott, valamint a látogatás idejét és időtartamát.

Az Ön személyére, felhasználói profiljára ezekből az adatokból nem lehet következtetni. Ön, mint magánfelhasználó, teljesen névtelen marad. Ezen felül böngészését nem követjük nyomon.

b.) Feldolgozásra kerülő személyes adatok

Ajánlatkérésnél, hírlevél feliratkozásnál kérjük személyes adatait. Ezek az egyetlen olyan személyes adatok, amiket feldolgozunk.

3. Adatkérés célja
Személyes adatait kizárólag az ajánlatkérés/megrendelés lebonyolításához használjuk fel, illetve hírlevelünkre való feliratkozáskor adatait hírlevél-listánkon rögzítjük. 

4. Hozzáférés a személyes adatokhoz
Adatait kizárólag a szobafoglalással, illetve megrendeléssel megbízott munkatársunk kezeli. Személyes adatait harmadik félnek nem adjuk ki. Az adatkezelő az Ön személyes adatait a megjelölt céloktól eltérő célra nem használja. Az így megadott adatok kezelése az Ön, mint felhasználó önkéntes hozzájárulásával történik. 

5. Felhasználók jogai
Felhívjuk a felhasználók figyelmét, hogy bármikor lehetőségük van a hírlevélről történő leiratkozásra, illetve adataik helyesbítésére és törlésére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen, illetve a hírlevél alján található "leiratkozás" hivatkozással.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

+36 87 538 000
+36 30 227 9149 (9:00-21:00)
+36 30 939 5014
8237 Tihany,
Felsőkopaszhegyi u. 1/A